marți, 16 noiembrie 2010

Gabi Cristea mănâncă ce-i place


Gabi Cristea, prezentatoarea emisiunii 'Noră pentru mama', de la Kanal D, s-a hotărat, la inceputul verii, să scape de kilogramele in plus. Şi ca să nu incerce o dietă testată de alţii, a apelat la un medic nutriţionist şi a slăbit 15 kg mâncând ce-i place.
“La prima întâlnire m-am dus cu un set de analize. A urmat apoi o discuţie lungă despre obiceiurile mele culinare, despre stilul meu de viaţă, la finalul căreia nutriţionista mi-a alcătuit o dietă personalizată. Nu am restricţii la absolut nici un aliment, însă trebuie să am grijă la cantităţi”, ne-a spus Gabi.
A renunţat la ţigări şi face mult sport
“În fiecare lună merg la medicul nutriţionist Veronica Daghe, îi spun cam ce aş vrea să mănânc, dar mai ales ce pofte am, de dulciuri, fructe etc. Ea mi le introduce în dietă şi astfel nu am nici un moment senzaţia că acest regim mă limitează cu ceva”, ne-a explicat moderatoarea. Odată cu începerea dietei, Gabi a renunţat la fumat şi a început un program intens de fitness. Vedeta merge la sală de 5 ori pe săptămână, iar rezultatele se văd. A slăbit deja 15 kg.
Regulile generale ale Gabrielei:
  • Trei mese principale pe zi şi două gustări;
  • În fiecare zi bea 2,5-3 litri de apă, consumă două lămâi şi combinaţii de ceaiuri naturale (ceai verde, de ienupăr, de măceşe, de coada calului, de sunătoare, de soc, de tei)
    • Dimineaţă - ora 9.00 - omletă cu un ou sau 6-8 ouă de prepeliţă + 35 g muşchi file tocat mărunt + parmezan ras + verdeaţă + apă minerală. Se prăjesc în teflon cu puţin unt;
    • Prânz - ora 13.00 - 14.00 - mâncare de fasole (iahnie) + salată de varză murată + 200 ml suc de lămâie + ceai (verde, de iasomie şi teci de fasole);
    • Cină - ora 18.30 - 19.00 - o farfurie de ciorbă de pui cu legume (max. 125 gr. carne de pui, fără cartofi şi fără ulei) + 150 g iaurt secmidegresat/crema de iaurt, ardei iute. Înainte de culcare, un ceai cu brusture, tei şi soc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu